SNOW STORY ски и сноуборд училище

SNOW STORY
ски и сноуборд училище

Румен и Марин

Ние сме двама братя близнаци родени и израснали в Родопите. През 2004 година създадохме нашето ски и сноуборд училище SNOW STORY в най-слънчевия ски курорт на България – Пампорово. Училището ни прилага стандарта в ски обучението, разработен от нашия баща Дичо Таков, един от най-добрите ски учители в България. От 1979 година той посвещава живота си на обучението на ски учители и туристи в ски курорта Пампорово, като винаги се е стремял да отговори на техните нужди, следвайки новостите в развитието на науката и технологиите в ски спорта. Ние сме горди, че имаме възможност чрез нашето училище да продължим тази традиция.

Дългогодишният опит като ски учители и наследството от нашия баща ни дават предимството да предлагаме индивидуален подход и съвременна методика на преподаване на ски техниката както зa начинаещи, така и за напреднали. Притежаваме международен сертификат за обучение ISIA и диплома от Национална Спортна Академия. Представители сме за Пампорово на една от най-големите вериги за ски и сноуборд екипировка в България – SLS, като осигуряваме консултации при избора на екипировка за начинаещи и напреднали скиори и сноубордисти.

SNOW STORY предлага индивидуални и групови курсове на обучение на малки и големи скиори и сноубордисти за всички нива – от начинаещи до напреднали, като се грижим за всички наши ученици, гарантирайки тяхната безопасност, развивайки основни умения и подобряване на техниката. Нашите индивидуални и групови курсове са съобразени с Вашите лични изживявания и ниво на владеене на ски и сноуборд, дори никога да не сте карали ски или сноуборд през живота си или пък се справяте с черни писти.

Независимо дали искате да научите основите на управление на ските, сноуборда или да подобрите своите техника и стил, ние ще се радваме да предадем знанията си с помощта на най – съвременните методи на преподаване, полезни практически съвети и винаги с усмивка на лицата.

От 2006 година започнахме да придружаваме наши клиенти по време на техните зимни ваканции в чужбина, където им осигуряваме обучение, спокойствие и сигурност.

Не се колебайте да резервирате курс за Вас или Вашето дете в SNOW STORY и да станете част от многото доволни скиори и сноубордисти, някои от които са започнали от първи стъпки и достигнали до висоти в ски спорта.

При нас уникалното зимно изживяване е гарантирано.

Сигурни сме, че никога не е късно да се научите.

Подарете си една незабравима ваканция в най-слънчевия ски курорт на България – Пампорово , където с нашето училище ще се влюбите в ските или сноуборда!